VOORPAGINA   |   WIJ   |   EIGEN KRANT?   |   PORTFOLIO   |   CONTACT

Wij maken uw eigen bedrijfskrant. Van A tot Z.

Inclusief coördinatie, planning, vormgeving, foto's, tekst en verspreiding. In elke taal die u wilt.

In grote of kleine oplage. Desgewenst doen wij zelfs de advertentie-acquisitie voor u. U bepaalt uiteraard zelf van welke diensten u gebruik maakt. Vertel ons gerust uw wensen en vraag om een offerte. Door slimme maatvoering en efficiënt werken zal de prijs u waarschijnlijk meevallen.

De Krantenkoppen is een gezamenlijk initiatief van Van Duinen Advies,

Holders Media en Sander Damen Communicatie! en bestaat uit:

Henk Holders:

opmaak, drukwerk

en advertentie-acquisitie

Henk van Duinen:

coördinatie

en eindredactie

Sander Damen:

teksten

Henk Holders: opmaak, drukwerk en advertentie-acquisitie

Henk is eigenaar van Holders Media/Drukkerij Holders. Hij nam de drukkerij over van zijn vader en heeft tientallen jaren ervaring met ontwerpen, drukken, printen én uitgeven. Holders ontwerpt en produceert (familie)drukwerk, kranten, brochures, printwerk (op een digitale kleurenpers), boeken (in eigen beheer of in opdracht).

Wanneer u geen tijd (of zin) heeft adverteerders voor uw eigen bedrijfskrant te vinden, neemt Holders Media dat graag op zich. Zo komt een eigen krant nog dichterbij! Holders Media is niet alleen gericht op de zakelijke markt. Aan de Misterstraat 63 in Winterswijk is Holders' copyservice, waar u familiedrukwerk bestelt, "even een kopietje kunt maken” of een verslag kunt laten printen en inbinden. Alles is mogelijk op printgebied in de copyshop aan de Misterstraat 63.

 

 

Henk van Duinen: coördinatie en eindredactie

Henk van Duinen is de initiator van DE KRANTENKOPPEN. Als eigenaar van het in Winterswijk en omgeving zeer bekende Partycentrum Wamelink is hij in 1998 begonnen met het uitgeven van zijn eigen bedrijfskrant. Toen hij Wamelink verkocht, startte hij Van Duinen Advies waarin hij ondernemers adviseert op gebied van bedrijfskunde en marketing. Voor een relatie die de kranten van Wamelink altijd erg mooi vond maakte hij op verzoek een bedrijfskrant. Dat sloeg zo aan dat steeds meer opdrachtgevers hem benaderen voor het maken van een krant.

 

 

Sander Damen: teksten

Sander Damen is al tientallen jaren zelfstandig communicatieadviseur en tekstschrijver. Hij schreef artikelen voor onder meer NVM Wonen, De Zakengids, Homeopathie Magazine, Achterhoek Nieuws, 100% Winterswijk, Eneco Energie, Philips Lighting, Autogroep De Waal en Uitgeverij Unieboek. Voor werkgevers en opdrachtgevers schreef hij teksten voor websites, personeelsbladen, relatiemagazines, folders, advertenties en brochures. Als webredacteur onderhoudt hij websites van diverse grotere en kleinere klanten.

Sander is goed in tekstschrijven, maar ook in het ontwikkelen en onderhouden van (Joomla)websites en in toegankelijke communicatie: communiceren met mensen met een beperking.

 

 

Samen verzorgen wij uw eigen bedrijfskrant. Van concept tot verspreiding in Nederland en Duitsland. Wij hebben contacten met fotografen, vertalers, illustratoren en kunnen daarom uw krant precies zo maken en daar verspreiden waar u het wilt. Een eigen website of drukwerk? Ook dat kan!

 

Neem contact op voor meer informatie!

Eigen krant?

EEN EIGEN KRANT? DAT KAN ÉCHT!

Wilt u een eigen krant? Bij ons heeft u er geen omkijken naar.
Wij kunnen het gehele traject voor u verzorgen: van concept tot verspreiding.

 

Helemaal compleet, inclusief teksten, foto's, advertenties, illustraties, maar u kunt ook zelf teksten maken, foto's aanleveren of advertenties werven.

 

Bij DE KRANTENKOPPEN kan het allemaal!
Neem contact op voor de mogelijkheden!

Portfolio

Contact

Heeft u vragen over het ontwikkelen van uw eigen bedrijfskrant

of wilt u een eigen krant?

Of heeft u een ander idee waarvoor u de (kranten)koppen eens bij elkaar wilt steken?

Neem dan contact op met een van DE KRANTENKOPPEN:

Henk van Duinen

06 54 24 35 10

info@vanduinenadvies.nl

www.vanduinenadvies.nl

Sander Damen

06 283 37 360

info@sanderdamen.nl       www.sanderdamen.nl

Henk Holders

0543 512 412

 

info@holdersmedia.nl

www.holdersmedia.nl